Logo

Helstegt fransk poulard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

1 stor poulard
2-3 hele hvidløg
10 sorte peberkorn
1 laurbærblad
1 stor kvist timian
2 tsk groft middelhavssalt
bagepapir
*


Gnid poularden indvendig med salt og fyld den med hvidløg, laurbær, timian og peberkorn.

Bare del hvert af løgene i fed, lad feddene beholde skallen på og så ind i poularden med dem.

Det lyder voldsomt, men resultatet bliver meget delikat og ikke spor hidsigt...


Tag et rigeligt stort stykke bagepapir.
Gnid det med smør eller olie, læg poularden med brystet nedad på bagepapiret og pak den godt ind.
Læg den indpakkede poulard i et ovnfast fad og bag den i ovnen ca. 50 min. ved 225 °C.
Resultatet er en poulard der både er stegt og bagt og kød, der har taget smag af alle krydderierne indeni.
Partér poularden og anret det saftige kød i et fad og hæld stegeskyen over.
Anden sauce er unødvendig.

Tilbehør:
Groft brød eller Hasselback-kartofler og en frisk salat - så er succesen hjemme.




 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her