Logo

Helstegt frikandeau i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kalveinderlår
100 g røget spæk
salt
peber
smør
2 ½ dl bouillon
2 ½ dl fløde
hvedemel
ribsgele

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug.

Spæk kødet og gnid det med salt og peber. Læg det i stegesoen. Hæld bouillon ved og kom smørklatter på kødet. Steges i ovnen ved 220ºC i ca. 1 ½ time.

Kom fløden i saucen og jævn den. Smag saucen til med gele.

Serveres med små hvide eller sukkerbrunede kartofler sammen med waldorfsalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her