Logo

Helstegt rødspætte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rødspætter.
1 citron.
150 g margarine.
100 g hvedemel.
1 bdt dild.
1 kg asparges kartofler.

Flå skindet af rødspætterne og skær hovedet af dem.
De skal renses godt for blod hvor hovedet har siddet.
Vend dem i hvedemel og steg på en pande godt med margarine.
Skær citronen i både, kog og pil kartoflerne, pluk og skær dilden og drys på kartoflene kort før servering server med den smeltede margarine som sauce (Cowboy sauce).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her