Logo

Helstegte svineskanke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Koge- og stegetid: 1 ½ time Ikke fryse-egnet
(6 personer)

1 lille svineskank pr. person
2 tsk salt pr. liter vand
3 porrer
3 gulerødder
timian
5 hele peberkorn
2 laurbærblade
Tilbehør:
kogte kartofler
en god blandet salat

Kog svineskankene i vand tilsat grønsager og krydderier.
Lad dem koge ved svag varme 1 time.
Tag grønsagerne op, efterhånden som de er kogt.
Tag skankene op og lad dem dryppe godt af.
Rids sværen og sæt skankene i ovnen ved 250ºC i 20-25 min., eller til de er gyldne og sprøde.
Server de kogte grønsager til sammen med kogte kartofler og en god blandet salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her