Logo

Herring salad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Herring salad

(Sildesalat) 

2 salted herring fillets

The same quantity of pickled beetroot and sour apples

Cucumber vinegar

Salt and ground white pepper

Colman's mustard

½ pickled ridge cucumber

Beetroot vinegar

Mayonnaise

 

Soak the herring fillets to remove the surplus salt, and place them in the cucumber vinegar.

Leave for 18-24 hours.

Cut the herrings and beetroot and sour apple into fine strips.

Flavour the mayonnaise with the spices, the cu­cumber (mashed through a parsley mill) and the beetroot vinegar.

The mayonnaise should be just thick enough to bind the filling, and very strongly spiced.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.895 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her