Logo

Hindbær og kokos cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbær og kokos cupcakes

Kagerne her er inspireret af den klassiske engelske Bakewell-tærte.

 

24 små cupcakes:

3 spsk malede mandler

40 g kokosmel

175 g flormelis, sigtet

200 g hvedemel

1 ½ tsk bagepulver

115 g usaltet smør, smeltet

5 æggehvider

115 g hindbær, friske eller optøede frosne

2 spsk kokosmel

 

Varm ovnen op til 190°C.

Stil 24 små keramiske bageforme på en bageplade.

Bland malede mandler, kokosmel, flormelis, mel og bagepulver i en stor skål.

Rør smør i og dernæst æggehvider.

Fordel dejen i bageformene.

Læg et hindbær og lidt kokosmel øverst på hver kage.

Bag kagerne i 12- 15 minutter.

Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter.

Løft kagerne op af formene og lad dem køle af på en rist.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

 

Variationer:

 

Små cupcakes med blåbær og kokos

Følg basisopskriften. Erstat hindbær med blåbær.

Tilsæt 1 spsk fintrevet skal fra en usprøjtet lime.

 

Små cupcakes med brombær og kokos

Følg basisopskriften. Erstat hindbærrene med 50 g brombær.

 

Små cupcakes med lime, mango og kokos

Følg basisopskriften. Erstat hindbærrene med 50 g finthakket frisk eller optøet frossen mango og 1 spsk revet skal fra en usprøjtet lime.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her