Logo

Hindbærkage - bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g rå marcipan
125 g sukker
2 æg
100 g hvedemel
Creme:
3 æggeblommer
100 g sukker
2 ½ dl mælk
1 dl piskefløde
25 g Maizena
Fyld:
150 g friske eller frosne hindbær

Rør marcipan og sukker sammen.
Rør æggene i et ad gangen og rør melet i.
Fyld dejen i en bradepande, ca 35x22 cm, og forbag den på midterste rille ved 200°C i 12 min.
Æggeblommer og sukker røres sammen med majsstivelsen.
Bring mælk og fløde i kog i en gryde.
Hæld den kogende mælk i æggemassen og hæld cremen tilbage i
gryden.
Rør til den koger og lad den koge igennem i 2-3 min.
Bred cremen ud over den forbagte bund og fordel hindbærene over. Bag kagen yderligere 15 min. ved 200°, til cremen er let gylden.
Skær kagen i passende stykker og server med iskoldt flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her