Logo

Hindbærkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør
250 g hvedemel
75 g flormelis
2 æggeblommer

Fyld:
100 g chokolade
400 g hindbær
3-4 spsk sukker
ribsgelé

Findel smørret i melet og bland flormelis i.

Tilsæt æggeblommerne og saml dejen.

Stil deje koldt en halv times tid inden den udrulles.
Beklæd små smurte forme med dejen.

Prik dejen med en gaffel, så de ikke buler op under bagningen.

Bag kagerne ved 225° i 10 - 15 min.
Lad dem svale lidt, inden de tages ud af formen.

Tag ⅓ af de pæneste hindbær fra til pynt, mos resten med sukkeret. Pensl kagebunden med lidt smeltet chokolade.
Lad det stivne, inden hindbærmosen kommes i.

Fordel de hele hindbær herpå.

Smelt ribsgelé med lidt vand.

Pensl det over de hele hindbær, når geleen er halvstivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.473 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her