Logo

Hindbærmarengs-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g usødede hindbær (evt. frosne)
½ L piskefløde
½ dl flormelis
2 æggeblommer
50 g små marengs
 
Pynt: 200 g hindbær
 
Optø hindbærrene (hvis frosne), pisk fløden stiv. pisk hindbær, flormelis
og æggeblommen i.
Fyldet og marengsen lægges lagvis i en aflang form.
Dæk over med folie eller plast og frys isen i mindst 5 timer.
Dyp formen i varmt vand.
Hæld isen ud på et fad og pynt med hindbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her