Logo

Hindbærsyltetøj med ribs - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hindbær

¾ kg ribs

1 kg sukker

konserveringsmiddel

 

Nib og pil ribs og hindb.ær. Kom dem lagvis i en gryde med sukkeret. Sæt det over svag varme, til bærrene begynder at safte. Kog i 5 minutter og skum syltetøjet. Tilsæt konserveringsmiddel og hæld det på rene glas.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her