Logo

Hirse med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg i halvmåner
1 gulerod i tændstikker
1 spsk sesamolie til sautering
2 dl hirse
6 dl kogende vand
1 knsp salt

Sauter grønsagerne i 3-5 minutter i en gryde.
Tilsæt skyllet hirse og sauter i yderligere 3-5 minutter.
Hæld vandet over, tilsæt salt og kog ved lav varme og under låg i 30-35 minutter.
Evt. kan man undlade at sautere grønsageren og blot tørriste hirsen.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her