Logo

Hirsegrød uden gluten

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Børn under 6 mdr kan ikke fordøje det


1 dl vand
3 spsk hirseflager
½ dl færdig modermælkserstatning eller sødmælk
1 tsk fedtstof
 
Hirseflagerne koes i vandet i ca. 5-7 min.
Fedtstoffet røres i, og modermælkerstatningen tilsættes, til konsistensen er passende.

Server evt. med lidt frugtmos på grøden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her