Logo

Hjemmelavede kandiserede violer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl violhoveder
1 æggehvide
2 spsk flormelis eller stødt melis
 
Æggehviden piskes godt luftigt med en gaffel og sukkeret strøs på et
stykke pergamentpapir.
Hvert blomsterhoved dyppes først i den luftige æggehvide, der fungerer
som lim.
Derefter lægges blomsten i sukkeret og man ryster sukkeret over blomsten
med pergamentpapiret.
Når alle hoveder er kandiseret, lægges de på et oliesmurt pergamentpapir
og stilles til tørring et lunt sted - gerne i nærheden af bageovnen...
Temperaturen må aldrig overstige 50ºC, fordi blomsternes duftstoffer
ellers vil fordampe.
De færdigtørrede violer kan gemmes på kagedåser på det olierede
pergamentpapir i lag. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.346 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her