Logo

Hjemmelavet fiskefond

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg fiskeskrog og hoveder
suppevisk
1 spsk hel hvid peber
3 laurbærblade
1 tsk hel fennikel
1 stjerneanis
2 l. vand

Fisken sættes over i koldt vand, koges langsomt op, skummes godt, tilsættes visk og krydderier, koges 20 min., trækker 20 min., sigtes gennem klæde og koges ned til 1 liter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her