Logo

Hjemmelavet remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk sennep
1-2 tsk estragon
2 spsk hakket kørvel
salt, peber
1 revet løg
2 spsk hakket kapers
2 spsk hakket pickles
1 stk syltet asie – skåret i små terninger
 
Rør mayonnaisen sammen med cremefraiche.
Smag til med citronsaft, sennep, estragon, kørvel, salt og peber.
Bland det revne løg i sammen med pickles, kapers og syltet asie.
Serveres til stegte fiskefrikadeller, roastbeef og meget mere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her