Logo

Hjemmelavet tomatpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

tomater
salt og peber
sukker
evt. olivenolie
 
Skyl tomaterne, hak dem groft og kom dem i en gryde.
Koger ved svag varme i ca. 45 min. indtil de er kogt helt ud.
Blendes og presses igennem en sigte, for at holde evt. skind og kerner tilbage.
Kom massen tilbage i gryden, og kog den ind til en passende konsistens.
Smag til med salt, peber og sukker.
Fryses i mindre portioner, eller kommes på glas overhældt med olivenolie som forsegling på toppen. Opbevares i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her