Logo

Hjemmelavet tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser hakkede, flåede tomater
3-4 forårsløg
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
evt. et lille stykke chili
4 dl hønsebouillon
1 dl fløde
paprika
muslinger, rejer eller fiskeboller til drys

Hæld de hakkede tomater i en gryde sammen med snittet forårsløg, presset hvidløg, terninger af peberfrugt og evt. lidt finthakket chili.
Tilsæt bouillon og lad suppen koge ganske svagt i 15 minutter.
Hæld fløde i, lad det koge igen og smag suppen til med salt, peber og
paprika.
Drys med muslinger, rejer eller fiskeboller og server suppen varm med
lunt brød til.

Tips: Pas på med chili – det er meget stærkt.
Rør endelig ikke ved øjne eller mund hvis du har chili på fingrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her