Logo

Hjemmerørt mayonnaise og remoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Hjemmerørt mayonnaise
2 pasteuriserede æggeblommer
Lidt salt
1 dl mild koldpresset jomfru olivenolie
 
Æggeblommerne røres med lidt salt, olien tilsættes i en tynd stråle under konstant omrøring, brug evt. en el-mixer eller en stavblender det kan være nemmere end at røre mayonaisen tyk med håndkraft.

Hjemmerørt remoulade
1 portion hjemmerørt mayonnaise
5 spsk finthakket syltet agurk
3 spsk finthakket rødløg
2 spsk finthakket kapers
En lille håndfuld finthakkede friske krydderurter
½ tsk karry
½ tsk gurkemeje
 
Alle ingredienserne blandes sammen til remoulade.
Tilsæt evt. yderligere agurk, løg, kapers m.m hvis remouladen bliver for tynd.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her