Logo

Hjerteblade med olivendressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små faste salathoveder
2 skalotteløg
4 radiser
10 fyldte grønne oliven
½ rød peberfrugt
3 spsk mayonnaise
5 spsk fløde 13%
1 spsk citronsaft
Salt og peber

Fjern de yderste grønne blade fra salaten, så kun hjertebladene sidder tilbage.
Del hovederne i kvarte, skyl dem og anret salaten på to tallerkner.
Pil skalotteløgene, rens og skyl radiserne og hak både løg og radiser fint. Lad de fyldte oliven dryppe af og skær dem i tynde skiver.
Rens peberfrugten og skær den i fine tern.
Rør mayonnaisen sammen med fløden samt citronsaften til en dressing og smag til med salt og peber.
Bland de finthakkede løg, radiser samt peberfrugttern i dressingen og fordel den over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her