Logo

Hollandaisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pers.

4 æggeblommer
400 gr smør
¼ citron
2 spsk vand.

Æggeblommerne piskes med vand og citronsaft i en tykbundet gryde, der står i vandbad. Pisk hele tiden. Når æggene begynder at blive lidt tykke, hældes det smeltede, men ikke for varme smør i, nu piskes godt. Hvis saucen er ved at skille kommes lidt koldt vand i. Smages til med salt og hvidpeber. Husk: saucen skal hældes op i en varm kande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her