Logo

Hollandaisesauce med fløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hollandaisesauce med fløde

Til lækker fisk og skønne skaldyr hører en dejlig sauce.

Til 4 personer

 

#

125 g smør

2,5 dl piskefløde

4 æggeblommer

½-1 tsk groft salt

2 spsk citronsaft.

*

Bland det hele sammen 1 en tykbundet gryde.

Bring det i kog ved svag varme under piskning, så er saucen færdig.

Hæld saucen op i en varm saucekande.

Skal saucen holdes varm, er det bedst at sætte den i vandbad.

 

Erstattes citronsaften med bearnaiseessens og hakket estragon, får du en lige så lækker bearnaisesauce.

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her