Logo

Honning- og nøddebagte friske figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friske figner kan være lidt kedelige, hvis ikke man er heldig at falde over en god pakke. Ved at stege dem på denne måde, forbedrer man deres smag og nødderne giver det hele et knasende pift.
 
Til 4 personer
12 modne friske figner
8 spsk klar honning
200 g græsk yoghurt naturel
25 g flækkede mandler, let ristede
 
Nip enden af stilken på hver figen, og skær et kryds i toppen af hver figen og åbn den.
Læg 3 figner i midten af 4 x 30 cm kvadratiske stykker ekstra tyk folie og fold kanterne op omkring frugterne.
Fordel honningen ligeligt over frugterne med en ske og pres foliekanterne sammen, så du laver små lukkede pakker.
Læg pakkerne i den ene side af den mellemvarme grill og steg i 15 minutter, indtil de er møre.          
Flyt pakkerne over på tallerkner og åbn dem.
Tilsæt en god skefuld græsk yoghurt til hver pakke og drys mandlerne over.
Spis mens de stadig er varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her