Logo

Honningbrød med tørrede frugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Honningbrød med tørrede frugter

 

Nyd det lækre frugtbrød, som det er eller smurt med smør til en god kop te. Har du rester af tørrede frugter fra juledagene, kan de bruges her.

Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 45 min. Til 1 brød

 

#

250 g honning

250 g brun farin

½ liter yoghurt naturel

1 æg

125 g tørrede figner

500 g hvedemel

1 spsk natron

250 g havregryn

125 g rosiner

125 g soltørrede tranebær

*

 

Smelt honning og farin i en gryde, og tag det af varmen.

Rør yoghurt og ægget i.

Skær stilken af fignerne, og skær dem i små stykker.

Bland hvedemel, natron og havregryn sammen.

Rør det i dejen sammen med rosiner, tranebær og figner.

Beklæd en brødform med bagepapir.

Hæld dejen i formen, og sæt den i midten af en 175 °C varm ovn i ca. 45 min. til honningbrødet er gennembagt.

Tjek med et træspid om det er gennembagt, og vend brødet ud på en rist til afkøling.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her