Logo

Honningglaserede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

3oo g selleri
3 gulerødder
2 porrer
1o g smør
½ dl akaciehonning
1 ½ tsk balcamico eddike
½ tsk salt

Selleri og gulerødder skæres i ca. 5 cm. lange stave a` 1 cm. tykkelse. Porrerne skæres i strimler. Grøntsagerne svitses i smør. Honning, eddike og salt tilsættes. Grøntsagerne kommes i et ovenfast fad med låg og stilles i ovnen ca. 2o min. ved 2ooºC på midterste ovnribbe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her