Logo

Honningmarineret torskefilet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Honningmarineret torskefilet 2

600 g torskefileter

Marinade:

1 tsk fennikelfrø

2 spsk honning

2 spsk hvidvinseddike

1 tsk bordsalt

50 g smør

Tilbehør:

2 squash

4 rødløg

300 g frosne grønne bønner

1 ½ tsk bordsalt

1 pose frisk citronmelisse

 

Rens og tør torskefileterne.

Skær fisken i portionsstørrelser (2 stykker pr. person) og læg dem i et fad.

Honningmarinade: Knus fennikelfrøene i en morter.

Rør honning, eddike, knuste fennikelfrø og salt sammen i en skål.

Hæld marinaden over fiskestykkerne og vend godt rundt.

Stil fisken tildækket i køleskabet i ca. 10 min.
Tag fiskestykkerne op af marinaden (gem den).

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.

Steg halvdelen af fiskestykkerne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side - skru op til kraftig varme, når fiskestykkerne bliver vendt.

Tag fisken op og hold den varm.

Steg de sidste stykker fisk i resten af smørret.

Tilbehør: Kom smør i en pande og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt squash, bønner, salt og marinade.

Svits i yderligere ca. 3 min. og smag til.

Fordel grønsager med væde i et dybt, varmt fad og læg herpå de stegte torskestykker.
Drys rigelig med hakket citronmelisse eller persille hen over retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.129 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her