Logo

Horn uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl lunken vand
50 g gær
1 dl flydende Becel
2 æg
1 tsk salt
30 g sødemiddel ( pulver )
ca. 500 g hvedemel ( 10 dl ) Fyld
abrikosmos el. sveskemos
æg til pensling
 
Gæren opløses i det lunkne vand, og resten af ingredienserne blandes i (hvedemel og sødemiddel blandes og kommes i til sidst).

Del dejen i 3 dele, der hver rulles ud til en pandekage og skæres ud til 8 trekanter, hvorpå der lægges en teske fyld.
Sæt dem på en plade med bagepapir og lad dem hæve i 45 min.
Pensl dem med sammenpisket æg, og bag dem i 7-10 min. ved 225°C.
Fyld:
Tørrede abrikoser/svesker lægges i blød natten over i lidt vand, koges til en mos uden sukker ( de er søde i sig selv ).
Kom evt. mosen i en blender, og lad det blive kold.
 
Tips: Dejen er også velegnet til boller m.m. Er fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her