Logo

Hornfisk, kogte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hornfisk helst med ben
 
Til kogelage:
ca ½ ltr vand
1 lille løg
1 spsk citronsaft
eddike eller hvidvin
5 hele peberkorn
1 laurbærblad
salt
 
Skrab fiskene og klip finnerne af, skyl og tør dem og skær dem i 7-8 cm
lange stykker, drys med salt og lad dem stå og trække 5 min.
Bland ingredienserne til kogelagen i en gryde, der er stor nok til at
rumme fiskestykkerne.
Pil og skiv løget, kom det i lagen og kog den i 5 min.
Skyl fisken kort, og læg den i gryden, dæmp varmen og lad fisken mørne
5 min under låg.
Tag gryden fra varmen og lad fisken trække yderligere 5 min.
Anret i et varmt, halvdybt fad og hæld lidt af lagen ved.
 
Tips: Pillekartofler kan serveres til, evt. drysset med dild, sammen med
smør, citronsauce, legeret eller citronsauce, græsk eller
hollandaisesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.343 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her