Logo

Hornfisk med rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk hornfisk
500 g rabarber
1 bundt persille
3 spsk honning
olivenolie
salt
peber

Hornfisk:
Tag 2 rabarber fra (gerne de tyndeste) rengør og skær dem i meget tynde skiver. Hak persillen og bland rabarberne og persillen med 1 sk. honning. Dette fyld kommes inden i bugen på hornfiskestykkerne. Pensl hornfiskestykkerne med olie, drys med salt og peber og steg dem i ca. 10 min. på en pande i lidt olie. Kan også grilles. Det anbefales at bruge en grillbakke eller alufolie.

Rabarberkompot:
Resten af rabarberne skæres i skiver, kommes i en gryde tilsæt 2 sk. vand og 2 sk. honning og kog dette ind til det bliver en kompot.

Server retten med små kartofler med skind og evt. en salat af gulerødder, agurk(i strimler) og ristede pinjekerner, der vendes i en dressisng af olivenolie, dijonsennep, honning og vineddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her