Logo

Hornfisk på Indisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk hornfisk
1 stort løg og to fed knust hvidløg
1 lille dåse tomatpasta
1 peberfrugt i strimler
1 spsk karry, to hele nelliker
1 knsp. kanel og cayennepeber
salt og peber
evt. ½ fiskebouillonterning

Hornfisken filetteres, skæres i strimler, dyppes i hvedemel og steges let i margarine på panden.
Hornfiskene lægges på en tallerken, panden rengøres.
Løget skæres i store stykker, simrer i lidt smør sammen med hvidløget
uden at brune.
Tilsæt 2 dl vand, tomatpastaen og krydderierne.
Lad saucen koge ca. en halv time, hvorefter den eventuelt kan jævnes
lidt.
Læg nu fiskestykkerne i og lad det koge i cirka 10 minutter.
Der serveres ris og salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her