Logo

Hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hornfiskefileten læges med skinsiden ned af og fyldes med rigelig og godt skyllet persille, foldes og skæres i passende stykker på ca. 10 cm længde. Holdes sammen med en kødnål. Krydres med salt og peber, vendes evt. i lidt rugmel og steges forsigtig i en god olie før den serveres med en ny kartoffel kogt en stilk løvstikke, en klat smør og et vred citron.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her