Logo

Hornfisksalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hornfisk kogt bagt eller dampet
150 g mayonnaise
50 g yoghurt
1 ½ spsk tomatpuré
½ tsk paprika
4 dråber tabasco
citron
75 g syltede agurker
3 tomater
1 bundt bredbladet persille
salt
peber

Pluk hornfisken i mindre stykker. Del tomaterne i kvarte, skrab kerner og saft væk og skær kødet i mindre stykker. Hak de syltede agurker. Hak persillen fint. Smag majonaisen og yoghurten til med tomatpuré, paprika, tabasco, citron, hakket syltet agurk, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her