Logo

Hot and sour svampesuppe - 0 fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
1,2 l frisk fiskefond (se dette)
1 stilk citrongræs, let knust
3 friske kaffir limeblade eller 3 stykker limeskal
2 thailandske røde chili, skåret i halve og frøene fjernet
2 spsk limesaft
2 spsk thailandsk fiskesauce
50 g bambusskud fra dåse
125 gøstershatte
2 forårsløg, fintsnittede
½ rød chili, snittet, til pynt
 
Hæld fiskefonden i en gryde, tilsæt citrongræs, limeblade eller -skal samt chili.
Lad blandingen simre i 10 minutter.
Hæld suppen gennem en si over i en ren gryde.
Gem en smule rød chili og smid resten af krydderierne væk.
Kom limesaft og fiskesauce i fonden sammen med bam­busskud, østershatte og de gemte chili; lad suppen simre i 5 minutter.
Øs suppen op i varme skåle og drys med forårs­løg.
Pynt med rød chili og server.
 
kJ 97; protein 2 g; fedt O g; kulhydrat 3 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her