Logo

Hot rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 spsk karry
50 g margarine
2 løg
2 fed hvidløg
1 liter hønsebouillon
2 ½ dl fløde
salt, peber
1 tsk chili (kan undlades)
1 ds flåede tomater
ananas, bananer
200 g rejer
kokos i flager og ristet.
 
Svits løg i margarine til de er klare (ikke brune) og svits karryen med i et par min.
Tilsæt bouillon, hvidløg, fløde, chili, tomater og salt og peber.
Kog op og lad det simre, mens du tilsætter rejer og frugt.
Varm det lige igennem og server rygende varm.
Drys ristet kokos over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her