Logo

Hot wokret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl bulgur (grov)
2 dl vand
olivenolie
1 tsk grøn karrypasta
1 fed hvidløg
2 løg, skåret i kvarte
1 bdt forårsløg, snittet
1 grøn peberfrugt i tern
1 tsk brun farin
2 spsk friskpresset citronsaft eller limesaft
10 cherrytomater
½ bk. bønnespirer
salt
peber

Sæt bulguren i blød i vandet i ca. 10 min.
Svits karrypasta og hvidløg i lidt olivenolie.
Tilsæt løg,forårsløg og grøn peber.
Svits disse i ca. 2 min.
Tilsæt mørk farin, citronsaft/limesaft, cherrytomater,bønnespirer, samt salt og peber efter smag.
Lad det småsimre i ca. 2 min. Serveres straks med flûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her