Logo

Hotwings - Hot wings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store eller 8 små kyllingevinger

Urtepasta:
5 laurbærblade, knuste
¾ tsk kommenfrø
¾ tsk cayennepeber
¾ tsk stødt koriander
¾ tsk stødt spidskommen
4 fed hvidløg, fint hakkede
1 ½ tsk sennepspulver
2 tsk paprika
1 spsk frisk eller ¾ tsk tørret timian
1 tsk salt
2 spsk cognac
2 spsk citron- eller limesaft

Opvarm ovnen til 190°C.
Knus laurbærbladene til pulver i en morter, tilsæt kommenfrø, cayennepeber, koriander, spidskommen, hvidløg, sennep, paprika, timian og salt og knus det sammen i 10 minutter.
Kan også knuses i en køkkenmaskine eller blender.
Tilsæt cognac og citron- eller limesaft og rør det sammen til en tyk pasta.
Smør vingerne med urtepastaen.
Læg vingerne på en bageplade og bag indtil de er mørkebrune og sprøde, ca. 30-35 minutter.
Serveres evt. med masser af ris og brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her