Logo

Hummerhaler i chilisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 røde chili
2 fed hvidløg
3 store løg
3 spsk olie
700 gram jomfruhummerhaler
saften af ½ citron
1 tsk rejepasta (kan undlades)
2 spsk sambal oelek
1 dl piskefløde
4 spsk mælk
salt og peber
lidt sukker

Chili skylles, udkernes og skæres i ganske små stykker.
Løg og hvidløg pilles og skæres ligeledes fint ud.
Varm olien på en stor pande og lad løg og hvidløg stege klare.
Kom så hummerhalerne på panden og sauter dem et øjeblik.
Derefter tilsættes chili, citronsaft, rejepasta og sambal oelek.
Bland alt godt sammen og sauter det i 3 minutter.
Til sidst røres mælk og fløde i.
Smag til med salt, peber og sukker, og lad retten småsnurre for svag varme i ca. 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her