Logo

Hummerhaler med hvidløgssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg hummerhaler
1 pk rigtig smør
2 finthakkede løg
2-3 fed hvidløg
en håndfuld hakket persille
 
Smøret smeltes løg, hvidløg og persille tilsættes.
Hummerhalerne klippes op og strengen fjernes. hummerhalerne lægges i en bradepande med sprækken opad, smøret hældes over.
Steg dem i ovnen i 20-25 min ved 180°C (ikke varmluft)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her