Logo

Hummerhalesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poser frosne hummerhaler
1 gul peber
3 tsk karry
olie
½ l. fløde
½ l. mælk
2 tsk Maizenamel
salt, peber og evt. ekstra karry
 
Svits karry af i olien og kom hummerhalerne i.
Steg dem lidt og kom finthakket gul peber i.
Steg dem med lidt.
Drys Maizena hvedemel på, kom fløde og mælk i, småkog i 8-10 min.
Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry
Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her