Logo

Hummus 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g udblødte kikærter
3 fed hvidløg
3 dl tahina (sesam-pasta)
1 tsk chili
peber
salt
3-2 tsk stødt spidskommen
saften af 2 citroner

Pynt:
Lidt rød peber
spidskommen
olivenolie
citron
persille

Skyl ( de udblødte) kikærterne under koldt vand og hæld dem op i en gryde ¾ fyldt med vand.
Kikærterne bringes i kog og der skrues ned.
Lad dem småsimre til de er møre.
Undervejs skummes omhyggeligt - evt. tilsættes mere vand.
Hæld kikærterne i et dørslag og skyl dem grundigt.
Hæld kikærterne i en blender, food-processor eller en kødhakkemaskine lidt efter lidt og lav dem til en tyk pasta/pure.
Evt. tilsættes mere vand.
Imens kikærterne blendes, tilsættes de pillede fed hvidløg.
Hæld pureen over i en skål og rør tahina, salt, spidskommen, chili og citronsaft.
Smag til - evt. med mere spidskommen eller salt.
Spis med pitabrød el. lign..

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her