Logo

Hundemad - Guffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kop pulver mælk,

1 æg godt pisket,

2 ½ kop hvedemel,

½ tsk hvidløgssalt,

1 ½ tsk brun sukker (farin),

½ kop vand,

6 spsk baby kødsauce.

 

Rør alle ingredienserne sammen i en skål til en fast dej, rulles ud i en tykkelse på ca. 2,5 cm. (brug mere hvedemel om nødvendigt) skæres eller formes og vendes i hvedemel.

Bages ved 180°C i ca. 25-30 min.

Stykkerne skal være hårde.
Opbevares i krukker/bøtter med låg.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her