Logo

Hurtig hindbærlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
125 g sukker
1 spsk vand 
1 tsk hjortetakssalt
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
 
3 æg, 1 spk vand, 125 gram sukker piskes luftigt.
Vend melarter og hjortetakssalt i æggemassen.
Smør en almindelig springform godt.
Bages ved 175°C i forvarmet ovn i 20-30 minutter.
Pisk flødeskum og blend hindbær som vendes i flødeskummen.
Fordeles på lagkagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her