Logo

Hurtig skaldyrssuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser koncentreret hummersuppe
200 g upillede rejer
1 dåse vand
1 dl afkog af rejeskaller
½ dl hvidvin
1 dl piskefløde

Pynt:
Dild
avocado-snitter
rejer

Pil rejerne. Læg skallerne i en gryde og hæld 3 dl vand i.
Kog i 10 min. uden låg. Si skallerne fra og kog suppen indtil ca. 1 dl Hæld de to dåser hummersuppe i en gryde og varm forsigtigt op. Fortynd med vand, vin og suppen fra rejeskallerne.
Lad suppen småkoge i nogle min. og tilsæt piskefløde.
Server suppen rygende varm med rejer, avocado og dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her