Logo

Hurtig squashsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg, finthakket
40 g smør
4 små squash
2 fed hvidløg, presset
1 l. grønsagsbouillon
½ dl piskefløde
salt
peber

Et finthakket løg steges gyldent i smør.
Riv squashen fint og steg den sammen med løget.
Tilsæt hvidløg.
Hæld grønsagsbouillon i, og bring suppen i kog.
Den skal småkoge uden låg i 10 minutter.
Inden servering hældes ½ dl piskefløde i suppen.
Den smages til med salt og peber, og den serveres rygende varm, gerne med brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her