Logo

Hurtige brasekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartofler (der ikke koger ud)
Fedtstof
Krydderier
 
Skræl kartofler og skær dem i kvarte.
Er det store kartofler skæres de i mindre stykker.
Kog dem som du plejer.
Tilbered evt. en god bøf el. lign. på panden mens kartofler koger, så kan du bruge fedtstoffet du har steget dem i.
Hæld vandet fra og damp dem et kort øjeblik.
Hæld dem på panden og lad dem brase.
Tilsæt de krydderier du kan lide - fx. barbecue, allround, pommes frites krydderi eller friske krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
59215-12-2010 21:20:55 Hellige Helge
Tusinde tak for din formidable gourmet opskrift!

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her