Logo

Hvedekerner med grønne asparges og radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 pers.)
200 g hvedekerner
15-20 rodiser
2 bdt grønne asparges
Dressing:
2 spsk soja
1 spsk citronsaft
1 dl Jomfruolivenolie
2 tsk salt
½ tsk knust hvid peber
2-3 spsk friske krydderurter, fx oregano, basilikum, persille

Skyl hvedekernerne, og kog dem som ris:
Kom dem i kogende vand, kog sagte under låg i 10-12 min, fjern gryden fra varmen, og lad hvedekernerne trække yderligere 10-12 min.
Skyl radiserne, og skær dem i kvarte.
Skær aspargesene på skrå i mindre stykker.
Bland ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber, og vend med hvedekerner, asparges og radiser.
Pynt med hakkede krydderurter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her