Logo

Hvedetortillaer 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

275 g hvedemel
salt
100 g svinefedt
 
Bland hvedemel og salt.
Del fedtet i mindre stykker og gnid dem ind i melet med en gaffel eller med fingrene, til du har en grynet masse.
Tilsæt vand og ælt dejen i 5 min. til den er smidig og glat.
Tril den til en pølse, skær den i 12 stykker, og dæk den med et fugtigt
viskestykke.
Drys bordet med hvedemel og klap hver dejstykke ud til en plade, som du ruller til en cirkel, der er ca. 25 cm i diameter og meget tynd.
Bag tortillaerne en af gangen på en tykbundet, tør stegepande ved jævn
varme i ca. 1 min. på hver side, til den får små, hævede og brune pletter.
Medens den bager, har du tid til at rulle den næste ud.
Læg de bagte tortillaer i en stabel med bagepapir eller smørrebrødspapir imellem og dæk dem med et viskestykke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her