Logo

Hverdagssuppe med pizzabrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 mellemstore løg
2 porrer
1 stængel bladselleri
3 spsk olie
hjemmelavet bouillon eller suppefond (grønsags)
1 l hvidvin
1 tsk frisk basilikum
¼ tsk hvid peber
1 dl tomatpuré eller 1 ds flåede tomater kørt gennem en sigte
100 g spaghetti
½ l fløde
2 tomater
krydderurter

Skær løg i ringe, porrer og bladselleri i skiver og svits det hele i olie til det er gyldent.
Tilsæt krydderier og tomater lad det koge op sammen med puré og fløde.
Knæk spaghettien eller kom skruerne i og lad dem koge med de sidste 10 - 12 minutter.
Skær tomater i små tern, hak krydderurterne og pynt med det lige før servering.

Server pizzabrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her