Logo

Hvid chokoladeglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g smør
450 g sukker
¾ dl mælk
100 g hvid chokolade
et par dråber citronsaft     
 
Hak chokoladen.
Giv mælk, sukker og smør et opkog.
Tag gryden fra varmen og tilsæt den hakkede chokolade.
Lad den stå i 5 minutter.
Pisk så glasuren godt sammen.
Glasuren er smørbar, når den er afkølet.
Den løber godt ud, mens den endnu er lunken, så den er nem at arbejde med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her