Logo

Hvid chokoladeis med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvid chokolade
2 spsk sukker
2 æggeblommer
3 dl piskefløde
250 g finthk. jordbær
1 dl mandler

500 g jordbær
sukker efter smag
citronmelisse
hele jordbær

Chokolade smeltes over vandbad.
Æggeblommer og sukker røres sammen.
Chokoladen afkøles til den er fingervarm og så piskes æggemassen i.
Tilsæt mandler og jordbær og hæld i form, der fryses ned.
Hviler ½ time i køleskabet før den skives og serveres med pureret jordbær smagt til med sukker.

Pynt med hele jordbær og citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her