Logo

Hvid grundsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æggeblommer
½ tsk groft salt
1 tsk hvedemel
¼ l piskefløde
 
Rør æggblommerne godt sammen med salt.
Rør en jævning af hvedemel og lidt af fløden i en tykbundet gryde.
Tilsæt resten af fløden og kog blandingen godt igennem.
Pisk lidt af den varme fløde i æggblommerne og hæld dem derefter i
gryden under stadig piskning.
Varm saucen op, uden at den koger.
Lad saucen blive kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her